2023 – Yurt Dışından/Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabulü Kapsamında Üniversite Senatosu Tarafından Kabul Edilen Sınavlar/Diplomalar ile Başvuruların Yerleştirme Sonuçları (1.BAŞVURU DÖNEMİ)

Yayınlanma Tarihi: 08-03-2023

Yerleştirme sonucunuzu https://ogrbasvuru.deu.edu.tr/Yos/dogrulama_index.php adresinden kullanıcı oluştururken belirlediğiniz kullanıcı adı (e-posta adresi) ve şifre ile giriş yaparak alabilirsiniz.

 

 

Kayıt Tarihleri: 17 Mart – 3 Nisan 2023

 

Kayıt Adresi: Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Cumhuriyet Bulvarı No:144 Alsancak, Konak/İZMİR

 

Kayıt Kılavuzu için tıklayınız

 

Kayıt için gerekli belgeler için tıklayınız

 

2023-2024 eğitim-öğretim yılı için öğrenim ücretleri için tıklayınız

 

Öğrenim ücreti, Yerleştirme Sonuç Belgesi’nde yer alan “Öğrenci Numarası” ile Ziraat Bankası’na ödenmektedir.

 

ÖNEMLİ UYARI!

  • Başvuru koşulunu sağlamadığı tespit edilen adayın kaydı yapılmaz.
  • Ortaöğretimini (lise) henüz tamamlamamış olan adayların kaydı yapılmaz.
  • Üniversite Senatosu tarafından kabul edilen sınavlar/diplomalar dışında bir belge ile başvuru yapan adayın kaydı yapılmaz.
  • Kayıt için gerekli belgelerin asılları ile gelmeyen adayın kaydı yapılmaz.
  • Adaylar, kayıt için gerekli belge ve beyanların doğruluğundan şahsen sorumludur. Kesin kayıtlar için gerekli belgelerin veya beyanların gerçeğe aykırı olduğu tespit edilirse, adayın kaydı yapılmaz ve kaydı yapılan adayın üniversitemiz ile ilişiği kesilir.
  • İlgili yönetmelik ve Yükseköğretim Yürütme Kurulu kararı gereğince açıköğretim ve uzaktan öğretim programları hariç aynı anda ve aynı düzeyde (birden fazla ön lisans ya da birden fazla lisans programı) programlara kayıt yapılması mümkün değildir.
  • Bu itibarla, Üniversitemize kayıt yaptırmayı tercih edecek öğrencilerin önceki yükseköğretim kurumlarındaki (açıköğretim ve uzaktan öğretim programları hariç) aynı düzeydeki kayıtlarını sildirmeleri gerekmektedir.

News