2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Takvimi ve Açıklamalar

Yayınlanma Tarihi: 12-06-2023

Üniversitemize yurt dışından/yabancı uyruklu öğrenci kabulü kapsamında 1. Başvuru Dönemi ve 2. Başvuru Döneminde (DEYÖS) başvuru yapan adaylardan, özel yetenek sınavı ile öğrenci kabul edilen programları tercih edenlerin bu programlara kayıt hakkı kazanabilmeleri için ilgili birim tarafından yapılacak özel yetenek sınavına girmeleri ve başarılı olmaları gerekmektedir. Bu nedenle adayların özel yetenek sınav takviminde yer alan başvuru tarihleri içerisinde ilgili birime başvurmaları zorunludur.

Özel Yetenek Sınavı Sonucu ile Öğrenci Kabul Edilen Programlar için tıklayınız

Özel Yetenek Sınavları Takvimi ve Açıklamalar için tıklayınız

Üniversitemize yurt dışından/yabancı uyruklu öğrenci kabulü kapsamında 3. Başvuru Döneminde başvuru yapacak adaylardan, özel yetenek sınavı ile öğrenci kabul edilen programları tercih edeceklerinde bu programlara kayıt hakkı kazanabilmeleri için ilgili birim tarafından yapılacak özel yetenek sınavına girmeleri ve başarılı olmaları gerekmektedir. Bu nedenle adayların özel yetenek sınav takviminde yer alan başvuru tarihleri içerisinde ilgili birime başvurmaları zorunludur.