2021 – Dokuz Eylül Üniversitesi Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı (DEYÖS) Başvuru İşlemleri

Yayınlanma Tarihi: 30-04-2021

2021 – Dokuz Eylül Üniversitesi Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı (DEYÖS) başvuruları 30 Nisan 2021 tarihi itibarıyla başlamıştır.

“Dokuz Eylül Üniversitesi Yurt Dışından/Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabulü Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt Takvimi” için tıklayınız

Dikkat!

Üniversitemiz Senatosu tarafından kabul edilen ulusal ya da uluslararası sınav puanı/diploma notu ile başvuru yapacak adaylar için başvuru takvimi henüz belirlenmemiştir. Bu nedenle, sınav puanı/diploma notu ile başvuru yapmak isteyen adayların takvimi takip etmesi gerekmektedir.

Üniversite Senatosu tarafından kabul edilen ulusal ya da uluslararası sınavlar/diplomalar daha sonra ilan edilecektir.

Başvuru işlemine başlamadan önce başvuru koşullarını dikkatlice okumanız gerekmektedir.

DEYÖS’e başvuru yapmadan önce DEYÖS sınav ücretini ödemeniz gerekmektedir. DEYÖS Sınav Ücreti hakkında bilgi için tıklayınız

DEYÖS sınav içeriği ve soru örnekleri

Başvuru işleminde size yardımcı olması için hazırlanan “Başvuru ve Tercih Kılavuzu” için tıklayınız

Kontenjanlar ve Koşullar için tıklayınız