DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ EK BAŞVURU VE EK YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ

Yayınlanma Tarihi: 09-10-2020

Ek Başvuru:

2020-2021 eğitim-öğretim yılı Üniversitemize yurt dışından öğrenci kabulü kontenjanları kapsamında öğrenim görmek isteyen adaylar için 12-19 Ekim 2020 tarihlerinde başvuru alınacaktır. Ek başvuruda Üniversitemiz Senatosu tarafından kabul edilen uluslararası sınav puanı/diploma notu sahibi adaylar başvuru hakkına sahip olacaklardır. Başvurular tamamlandıktan sonra adayların başvuruda beyan ettikleri belgeler komisyon tarafından değerlendirilecek olup başvuruları kabul edilenler tercihleri doğrultusunda yerleştirileceklerdir.

Yurt Dışından Öğrenci Kabulünde Uygun Bulunan Uluslararası Sınavlar & Diplomalar

Başvuru Kılavuzu için tıklayınız

Kontenjanları öğrenmek için tıklayınız

Öğrenim Ücretlerini öğrenmek için tıklayınız

Ek Yerleştirme:

2020 DEYÖS’e katılan adaylardan Üniversitemize kayıt yaptırmayanlar ile uluslararası sınav puanı/diploma notu sonucu ile başvuran adaylardan Üniversitemize kayıt yaptırmayanlar için 12-19 Ekim 2020 tarihlerinde ek yerleştirme tercihleri alınacaktır.

Adaylar http://debis.deu.edu.tr/DEUWeb/Yos/ adresinden Başvuru Numarası ve Şifre ile giriş yaparak tercih bildireceklerdir. Adayların 8 tercih hakkı vardır.

Kontenjanları öğrenmek için tıklayınız

Öğrenim Ücretlerini öğrenmek için tıklayınız

Yerleştirme sonuçları 23 Ekim 2020 tarihinde ilan edilecektir.

Kayıt işlemleri 26-30 Ekim 2020 tarihleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda yapılacaktır.