2021 Yurt Dışından/Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabulü Yerleştirme Sonuçları

Yayınlanma Tarihi: 21-09-2021

2021 yurt dışından/yabancı uyruklu öğrenci kabulü yerleştirme sonucuna ulaşmak için tıklayınız

Kayıtlar 27 Eylül-15 Ekim 2021 tarihleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğünde yapılacaktır.

Kayıt Kılavuzu için tıklayınız

Kayıt için gerekli belgeler için tıklayınız

Öğrenim ücretleri için tıklayınız

Not:

• Öğrenim ücretleri ödemeleri herhangi bir Ziraat Bankası şubesine öğrenci numarası ile yapılacaktır.
  • Öğrenim ücretlerinin DEBİS üzerinden bilgi girişi yapılmadan önce ödenmesi gerekmektedir.
  • Öğrenci numarası “Yerleştirme Sonuç Belgesi” nde yer almaktadır.

ÖNEMLİ!

İlgili yönetmelik ve Yükseköğretim Yürütme Kurulu kararı gereğince açıköğretim ve uzaktan öğretim programları hariç aynı anda ve aynı düzeyde (birden fazla ön lisans ya da birden fazla lisans programı) programlara kayıt yapılması mümkün değildir.

Bu itibarla, Üniversitemize kayıt yaptırmayı tercih edecek öğrencilerin önceki yükseköğretim kurumlarındaki (açıköğretim ve uzaktan öğretim programları hariç) kayıtlarını sildirmeleri gerekmektedir.