2019 Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Ek Başvuru ve Ek Yerleştirme İşlemleri

Yayınlanma Tarihi: 11-09-2019

Ek Başvuru:

2019-2020 eğitim-öğretim yılı Üniversitemize yurt dışından öğrenci kabulü kontenjanları kapsamında öğrenim görmek isteyen adaylar için 11-12 Eylül 2019 tarihlerinde başvuru alınacaktır. Ek başvuruda Üniversitemiz Senatosu tarafından kabul edilen uluslararası sınav puanı/diploma notu sahibi adaylar başvuru hakkına sahip olacaklardır. Başvurular tamamlandıktan sonra adayların başvuruda beyan ettikleri belgeler komisyon tarafından değerlendirilecek olup başvuruları kabul edilenler tercihleri doğrultusunda yerleştirileceklerdir. Daha önce başvuru yapan ekli listede yer alan adaylar sadece ek yerleştirme için tercih yapacaklardır.

Yurt Dışından Öğrenci Kabulünde Uygun Bulunan Uluslararası Sınavlar & Diplomalar

Başvuru Kılavuzu için tıklayınız

Kontenjanları öğrenmek için tıklayınız

Öğrenim Ücretlerini öğrenmek için tıklayınız

Ek Yerleştirme:

2019 DEYÖS’e katılan ve 50 ve üzeri puana sahip adaylardan Üniversitemize kayıt yaptırmayanlar ile uluslararası sınav puanı/diploma notu sonucu ile başvuran aşağıdaki listede bilgileri yer alan adaylardan Üniversitemize kayıt yaptırmayanlar için 11-12 Eylül 2019 tarihlerinde ek yerleştirme tercihleri alınacaktır.

Uluslararası sınav puanı/diploma notu sonucu başvuruları kabul edilen adaylar

Adaylar http://debis.deu.edu.tr/DEUWeb/Yos/ adresinden Başvuru Numarası ve Şifre ile giriş yaparak tercih bildireceklerdir. Başvuru numarasını ve şifresini unutan adaylar 0 232 412 14 32-31-25 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler. Adayların 8 tercih hakkı vardır.

Kontenjanları öğrenmek için tıklayınız

Öğrenim Ücretlerini öğrenmek için tıklayınız

Yerleştirme sonuçları 16 Eylül 2019 tarihinde ilan edilecektir.

Kayıt işlemleri 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda yapılacaktır.

Not: Veteriner Fakültesi İzmir’e 142 km uzaklıktaki Kiraz ilçesindedir.


News